Stubfræsning af en eller flere stubbe på din grund

Slip af med træstubbene på din grund

Har du en eller flere træstubbe på din grund, som du godt kunne tænke dig at få fjernet for at få plads til et nyt bed, en større græsplæne eller noget helt tredje? Hos Rossted Grønt Pleje har vi blandt andet specialiseret os inden for stubfræsning og beskæring af træer, som vi udfører for en række forskellige hus- og sommerhusejere samt for boligforeninger og boligselskaber. Det kan for eksempel være i Frederiksværk, Roskilde eller Frederikssund, som er nogle af de områder, vi ofte befinder os i.

5 fordele ved at vælge os til fræsning af træstub

Når du vælger at lade os stå for arbejdet i forbindelse med fjernelse af træstub, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 5 fordele:

  1. ​Vi udfører vores arbejde effektivt
  2. ​Vi har tanke på miljøet og biodiversiteten
  3. ​Vi sikrer dig en fornuftig rådgivning
  4. ​Ingen opgave er hverken for stor eller for lille
  5. ​Vi har både praktisk erfaring og kurser bag os

Hvad koster stubfræsning?

Vores priser på stubfræsning afhænger blandt andet af, om du kun ønsker vores hjælp til fræsning af stubbe, eller om du også ønsker vores hjælp til selve træfældningen. Derudover afhænger prisen også af, om du ønsker en fast pris eller en pris pr. time.

Vi udarbejder gerne et skriftligt tilbud til dig

Kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, kommer vi ud og kigger nærmere på din opgave samt kommer med vores løsningsforslag. Herefter sender vi dig et skriftligt tilbud og en tidsplan for arbejdet.

Vi står altid til rådighed med kyndig og professionel rådgivning, så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige løsning. Det gælder, uanset om vi skal hjælpe dig med stubfræsning eller en af vores øvrige services.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud på træfældning, hækklipning, beplantning m.m. i dag!

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste haveprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

facebook  instagram  youtube

Rossted Grønt Pleje

Sundbylillevej 21, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 41140488

Kontaktoplysninger

Tlf.: 30 35 45 87

E-mail: ​

richardandersen1988@live.dk

GDPR-certifikat

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.