Om mig

Lidt om Rossted Grønt Pleje

Rossted Grønt Pleje har sine rødder godt og solidt plantet i både skov dyrkning/skovbrug og i grønt anlæg. Vi kan klare alt fra store træfældnings opgaver, til rullegræs, til grøn vedligeholdelse af haven eller parken.

Vi her hos Rossted Grønt Pleje går meget ind for miljøet, og derfor har vi valgt ikke at bruge sprøjtemidler/ kemikalier i ukrudtsbekæmpelsen, men vi kommer gerne med gode, alternative bud eller løsninger. Derudover har vi valgt at bruge miljø benzin og olie både til vores save, hækkeklipper samt vores fræser og slåmaskiner. Dette er både for miljøet som helhed og miljøet som vi alle er afhængige af.

Virksomheden er stiftet af mig, Richard, en Canadisk dansker, jeg har boet i Rocky
Mountains i Canada. I 2001 kom jeg som 13-årig til Danmark, hvor jeg gik i folkeskole og derefter læste videre til gartner, med speciale i det grønne.

Jeg har taget div. Kurser i træfældning og beskæring, samt biologisk bekæmpelse af skadedyr og skadevoldere. Jeg stiftede virksomheden Rossted Grønt Pleje i 2020

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud på træfældning, hækklipning, beplantning m.m. i dag!

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste haveprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

facebook  instagram  youtube

Rossted Grønt Pleje

Sundbylillevej 21, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 41140488

Kontaktoplysninger

Tlf.: 30 35 45 87

E-mail: ​

richardandersen1988@live.dk

GDPR-certifikat

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.