Har du brug for hjælp til beskæring af træer?

Vi tilbyder beskæring af buske, træer og hække

Har du nogle træer på din grund, der er vokset sig for store, så de for eksempel vokser ind over dit hus, eller så de skygger for andre planter på grunden? Der kan være mange grunde til at beskære træerne på grunden. Uanset hvad årsagen er, så hjælper vi hos Rossted Grønt Pleje dig gerne med at få et flot og professionelt resultat.

Vi tilbyder beskæring af træer, buske og hække for private hus- og sommerhusejere samt for boligforeninger og boligselskaber i Frederiksværk, Frederikssund, Roskilde og flere andre steder i nærheden. Skal vi også hjælpe dig?

Vi udfører træbeskæring med fokus på biodiversiteten

Når du vælger at lade os stå for din træbeskæring eller øvrige træpleje, så kan du altid forvente, at vi udfører vores arbejde med tanke på miljøet og ikke mindst på biodiversiteten. Derudover er ingen opgave hverken for lille eller for stor til os, og vi udfører altid vores arbejde effektivt, så du er sikret en forholdsvis billig pris.

Vi har praktisk erfaring kombineret med kurser i både beskæring af træer, stubfræsning, træfældning og biologisk bekæmpelse af skadevoldere og skadedyr.

Beskæring af træer hvornår?

Det kan være meget forskelligt, hvornår træerne skal beskæres, og det afhænger i høj grad af, hvad der er årsagen til beskæringen. Som udgangspunkt er det bedste tidspunkt for beskæring af træer dog mellem 1. juli og frem til midt september. Det kan for eksempel være af dit æbletræ, pæretræ eller øvrige frugttræ på grunden.

Ønsker du en større tilbagebeskæring eller en foryngelse af træet, så kan beskæringen også udføres i vintersæsonen.

Vi står klar med kyndig rådgivning og et skræddersyet tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig vores kyndige rådgivning omkring tidspunkt for beskæring af træer, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at indhente et tilbud på arbejdet.

Vi tilbyder skræddersyede priser, og når vi har været forbi til en besigtigelse af din opgave, fremsender vi et skriftligt tilbud til dig med enten en fast pris eller en timepris, alt afhængigt af hvad du ønsker, samt en tidsplan for arbejdet.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud på træfældning, hækklipning, beplantning m.m. i dag!

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste haveprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

facebook  instagram  youtube

Rossted Grønt Pleje

Sundbylillevej 21, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR: 41140488

Kontaktoplysninger

Tlf.: 30 35 45 87

E-mail: ​

richardandersen1988@live.dk

GDPR-certifikat

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.